Σόου της Αμπερ Χερντ μπροστά στους δικηγόρους του Ντεπ -Ούρλιαζε και έκλαιγε [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Σόου της Αμπερ Χερντ μπροστά στους δικηγόρους του Ντεπ -Ούρλιαζε και έκλαιγε [εικόνα & βίντεο]

Φωτογραφία: FameFlynet.uk
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σόου έδωσε μπροστά στους δικηγόρους του Τζόνι Ντεπ, η εν διαστάσει σύζυγός του Αμπερ Χερντ, η οποία κλήθηκε να δώσει ένορκη κατάθεση στην δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τον Χολιγουντιανό σταρ.

Η 30χρονη, που έφτασε με καθυστέρηση δύο ωρών στα γραφεία, αρνήθηκε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Μάλιστα, όπως αναφέρει το TMZ, έκανε σαν υστερική, ούρλιαζε και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αρνούνταν να μπει στο δωμάτιο της κατάθεσης, έχοντας «στήσει» δικηγόρους, έναν δημοσιογράφου του δικαστικού ρεπορτάζ και έναν εικονολήπτη.

Σόου της Αμπερ Χερντ μπροστά στους δικηγόρους του Ντεπ -Ούρλιαζε και έκλαιγε [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

FameFlynet.uk

Η Αμπερ Χερντ έμεινε στα γραφεία από τις 11:50 το μεσημέρι μέχρι τις 21:00 το βράδυ χωρίς να μιλήσει με τους δικηγόρους, με τη νομική ομάδα του Ντεπ να αναφέρει πως η ηθοποιός δεν ήθελε να υποβληθεί στη διαδικασία της εξέτασης, απαντώντας στις ερωτήσεις τους, ενώ δεν τους παρέδωσε τα έγγραφα που της είχαν ζητήσει.

«Ποτέ δεν αρνήθηκε να καταθέσει. Ήταν εκεί και περίμενε να τη φωνάξουν. Ξόδεψε εννέα ώρες στην αναμονή μέχρι να την καλέσουν, ενώ οι δικηγόροι της προσπαθούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία με τους δικηγόρους του Ντεπ», δηλώνει η πλευρά της Χερντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άμπερ Χέρντ Τζόνι Ντεπ χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ