Σήκωσε και το Σούπερ Καπ Ευρώπης η Ρεάλ - Νίκησε 3-2 τη Σεβίλλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Σήκωσε και το Σούπερ Καπ Ευρώπης η Ρεάλ - Νίκησε 3-2 τη Σεβίλλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ νικώντας την Σεβίλλη στη Νορβηγία με σκορ 3-2.

Δραματική εξέλιξη είχε ο τελικός του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Σεβίλλη, με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις και να παίρνει τη νίκη στη λήξη της παράτασης με εκπληκτικό γκολ του Καρβαχάλ.

Σε μια αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, η Ρεάλ άνοιξε το σκορ νωρίς με εκπληκτικό γκολ του Ασένσιο, ο οποίος έγινε παράλληλα ο νεότερος σκόρερ της Ρεάλ σε ευρωπαϊκό τελικό σε ηλικία 20 ετών και 201 ημερών.

Οι Σεβιγιάνοι αντέδρασαν, βρήκαν την ισοφάριση με όμορφο σουτ του Βάσκες και πήραν προβάδισμα με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κονοπλιάνκα.

Ωστόσο στις καθυστερήσεις, ο Σέρχιο Ράμος με κεφαλιά κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, εκεί όπου ο Καρβαχάλ με μια μοναδική κούρσα στο 119' βρήκε τρόπο να νικήσει την άμυνα της Σεβίλλης και να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

Τα γκολ

Το 1-0 από τον Ασένσιο

Το 1-1 από τον Βάσκες

Το 1-2 από τον Κονοπλιάνκα

Το 2-2 από τον Ράμος

Το 3-2 από τον Καρβαχάλ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Μαδρίτης Σεβίλλη Σούπερ Καπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ