Το Ισλαμικό Κράτος καλεί σε επιθέσεις στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» - iefimerida.gr

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί σε επιθέσεις στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος»

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/ MARK R. CRISTINO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κάλεσαν τους οπαδούς τους να κάνουν επιθέσεις κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για την ανάδειξη της «Μις Υφήλιος», ο οποίος θα διεξαχθεί στις Φιλιππίνες τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Παρακλάδι της τρομοκρατικής οργάνωσης κάλεσε «όποιον μπορεί» να εξαπολύσει επιθέσεις σε αυτά τα καλλιστεία, σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία χρησιμοποιούν τζιχαντιστές στις Φιλιππίνες.

Μία από αυτές τις αναρτήσεις περιελάμβανε και έναν διαδικτυακό οδηγό για το πώς μπορεί να φτιάξει κάποιος μία βόμβα αυτοκτονίες. Ακόμη δεν ανακοινωθεί πού θα γίνει ο διαγωνισμός «Μις Υφήλιος» στις Φιλιππίνες, όπου φιλοξενήθηκαν τελευταία φορά αυτά τα καλλιστεία το 1994.

Η σκιά του Ισλαμικού Κράτους ενισχύεται στη συγκεκριμένη χώρα. Η οργάνωση Αμπού Σαγιάφ έχει δηλώσει πίστη στον ISIS, ενώ νωρίτερα φέτος δολοφόνησε δύο Καναδούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μις Υφήλιος ισλαμικό κράτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ