Pharae Palace Hotel: Φιλοξενία και πολυτέλεια στην καρδιά της Καλαμάτας [εικόνες] - iefimerida.gr

Pharae Palace Hotel: Φιλοξενία και πολυτέλεια στην καρδιά της Καλαμάτας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανάσα από την θάλασσα και σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Καλαμάτας βρίσκεται το ξενοδοχείο Pharae Palace Hotel, το οποίο αποτελεί συνώνυμο της φιλοξενίας στον Μεσσηνιακό κόλπο.

Στο κεντρικότερο σημείο της παραλιακής ζώνης, το Pharae Palace Hotel προσφέρει στους επισκέπτες του μια αύρα σπιτικής φιλοξενίας, διατηρώντας παράλληλα υψηλά standards διαμονής.

Είτε ταξιδεύετε για αναψυχή, είτε έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις τα 72 άνετα και πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια του και οι 4 πολυτελείς σουίτες του ανοίγουν τις πόρτες τους και υπόσχονται να σας παρέχουν μια ονειρική διαμονή.

Pharae Palace Hotel: Φιλοξενία και πολυτέλεια στην καρδιά της Καλαμάτας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οταν βρεθείτε στο Pharae Palace Hotel μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Loft lounge bar & restaurant στον 5ο όροφο και να απολαύσετε θέα που «κόβει» την ανάσα. Ο Μεσσηνιακός κόλπος βρίσκεται στα πόδια σας, την ώρα που εσείς μπορείτε να απολαύσετε την λίστα των εκλεκτών coctails ή τις μοναδικές γεύσεις του εστιατορίου. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να δείτε τη θέα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μιας και εκεί μπορείτε να σερβιριστείτε το πρωινό σας.

Pharae Palace Hotel: Φιλοξενία και πολυτέλεια στην καρδιά της Καλαμάτας [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Οι άνθρωποι πίσω από το Pharae Palace Hotel επειδή ενδιαφέρονται για τους φιλοξενούμενούς τους και κινούνται με γνώμονα την απόλυτη εμπειρία διαμονής, ξέρουν πολύ καλά πως η πολυτέλεια οφείλει να συνάδει και με μια προσιτή τιμή.

Γι' αυτό τον λόγο, υπάρχουν μοναδικά πακέτα προσφορών για το καλοκαίρι και ιδιαίτερα για τρίτο 10ήμερο του Αυγούστου αλλά και για όλο τον Σεπτέμβριο. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα απίστευτα πακέτα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Pharae Palace Hotel (http://www.pharae.gr) ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με το ξενοδοχείο για να κάνετε την κράτησή σας.

Η φιλοξενία και οι παροχές του ξενοδοχείου έχουν διακριθεί σε ποικίλους ιστότοπους κριτικής, όπως το Trip Advisor, το Booking. Com, αλλά και το Holiday Check, αποδεικνύοντας πως η καλή διάθεση και ο σεβασμός του έμψυχου δυναμικού του Pharae Palace Hotel. ανταμείβονται από τους επισκέπτες.

INFO

www.pharae.gr

www.facebook.com/PharaePalaceHotel/

Pharae Palace Hotel: Φιλοξενία και πολυτέλεια στην καρδιά της Καλαμάτας [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Pharae Palace Hotel: Φιλοξενία και πολυτέλεια στην καρδιά της Καλαμάτας [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Pharae Palace Hotel: Φιλοξενία και πολυτέλεια στην καρδιά της Καλαμάτας [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Pharae Palace Hotel Καλαμάτα διαμονή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ