Πλήρωσαν άνεργους Ινδούς να κάνουν τους ενθουσιώδεις φαν του Τομ Κρουζ - iefimerida.gr

Πλήρωσαν άνεργους Ινδούς να κάνουν τους ενθουσιώδεις φαν του Τομ Κρουζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε πρόσφατα στην Ινδία για να προμοτάρει τη νέα του ταινία Mission Impossible και εντυπωσιάστηκε όταν 200 Ινδοί φαν του τον υποδέχτηκαν με ζητωκραυγές στο αεροδρόμιο. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς από τους 200 δεν γνώριζε ποιος ηταν ο Τομ Κρουζ.
Την αποκάλυψη έκανε ινδικό site το οποίο εξήγησε ότι οι 200 Ινδοί που είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο, ήταν άνεργοι και φτωχοί Ινδοί, που πληρώθηκαν από εταιρεία promotion 3 δολάρια ο καθένας (150 ρουπίες) για να προσποιηθούν τους φαν του ηθοποιού. Μάλιστα το site δημοσίευσε και δηλώσεις αυτών που συμμετείχαν στην ενθουσιώδη υποδοχή, οι οποίοι ομολόγησαν ότι κατά καιρούς πληρώνονται για να κάνουν το κοινό σε τηλεοπτικά σόου και παραστάσεις, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών δεν είχαν ιδέα ποιος είναι ο Τομ Κρουζ και δήλωσαν πως δεν έχουν δει καμιά ταινία του καθώς δεν έχουν λεφτά ούτε για σινεμά, ούτε για τηλεόραση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ