Η Αν Χάθαγουεϊ στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες: Μην ντρέπεστε αν έχετε παχύνει [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Αν Χάθαγουεϊ στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες: Μην ντρέπεστε αν έχετε παχύνει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ισχυρό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες έστειλε η Αν Χάθαγουεϊ, που τους ζήτησε να αγαπούν το σώμα τους και να μην ντρέπονται αν έχουν πάρει βάρος ή αν δυσκολεύονται να αδυνατίσουν.

«Δεν υπάρχει ντροπή στην αύξηση του βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή οποιαδήποτε στιγμή. Δεν υπάρχει ντροπή αν σου παίρνει περισσότερο από ό,τι πίστευες να χάσεις αυτό το βάρος, αν θες να το χάσεις», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η ηθοποιός.

Τον περασμένο Μάρτιο η Χάθαγουεϊ και ο σύζυγός της, Ανταμ Σούλμαν, «υποδέχθηκαν» τον γιο τους, τον Τζόναθαν Ρόουζμπανκς και όπως φαίνεται η ηθοποιός μπορεί να καταλάβει πώς αισθάνονται οι νέες μητέρες.

Στην ανάρτησή της είχε βάλει και τη φωτογραφία από ένα τζιν παντελόνι, το οποίο είχε κόψει σε βερμούδα. «Δεν υπάρχει ντροπή αν τελικά κάνεις το τζιν σου σορτς, γιατί αυτό του περσινού καλοκαιριού είναι πολύ στενό για τους μηρούς του φετινού καλοκαιριού. Τα σώματα αλλάζουν. Τα σώματα μεγαλώνουν, μικραίνουν. Ολα είναι αγάπη. Και μην αφήσετε κανέναν να σας πει κάτι διαφορετικό», κατέληξε στην ανάρτησή της η Χάθαγουεϊ.

Η Αν Χάθαγουεϊ στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες: Μην ντρέπεστε αν έχετε παχύνει [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αν Χάθαγουεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ