Αυξημένη ετοιμότητα στα τελωνεία -Εντοπίστηκαν πάνω από 16 κιλά ηρωίνης σε πορτ μπαγκάζ - iefimerida.gr

Αυξημένη ετοιμότητα στα τελωνεία -Εντοπίστηκαν πάνω από 16 κιλά ηρωίνης σε πορτ μπαγκάζ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται τα Τελωνεία όλης της χώρας, μετά τον εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικής ουσίας σε αυτοκίνητο, προερχόμενο από την Τουρκία, που επιχειρούσε να μπει στην Ελλάδα από το Τελωνείο Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, με τη βοήθεια σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, επιμελώς κρυμμένα, τριάντα τρία (33) δέματα με πλαστικό περιτύλιγμα.

Απεστάλησαν στη Χημική Υπηρεσία Μυτιλήνης, η οποία απεφάνθη ότι πρόκειται για ηρωίνη συνολικού μικτού βάρους δέκα έξι χιλιάδων και οκτακοσίων εξήντα ενός (16.861,3) γραμμαρίων.

Ο οδηγός του οχήματος, ελληνικής υπηκοότητας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, για παράβαση του Ν. 4139/2013 «περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις».

Οι τελωνειακές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, ώστε να αποτρέψουν την εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών και από άλλες εισόδους της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναρκωτικά τελωνεία Μυτιλήνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ