Στον τελικό δύο ελληνικά πληρώματα στην κωπηλασία - iefimerida.gr

Στον τελικό δύο ελληνικά πληρώματα στην κωπηλασία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό πέτυχαν δύο ελληνικά πληρώματα στην κωπηλασία. Νικολαΐδου - Ασουμανάκη.

Την αρχή έκαναν οι Νικολαΐδου και Ασουμανάκη. Πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση, τερμάτισαν πρώτες στην 1η ημιτελική σειρά του διπλού σκιφ και πέρασαν πανηγυρικά στον τελικό του αγωνίσματος.

Μέχρι και τα 1.500 μ. οι Νικολαΐδου και Ασουμανάκη βρίσκονταν σταθερά σε τροχιά πρόκρισης (στη 2η ή 3η θέση), αλλά στο τελευατίο 500άρι εξαπέλυσαν την αντεπίθεσή τους και πήραν την πρωτιά, σκορπίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας αλλά και πίστης για κατάκτηση ενός μεταλλίου στον μεγάλο τελικό.

O τελικός είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσεις στις 14:40 ώρα Ελλάδος την προσεχή Πέμπτη, 11 Αυγούστου.

Λίγη ώρα αργότερα, το «εισιτήριο» για τον τελικό εξασφάλισε και το ελληνικό πλήρωμα στην τετράκωπο ελαφρών βαρών. Οι Παναγιώτης Μαγδανής, Στέφανος Ντούσκος, Γιάννης Πέτρου και Σπύρος Γιάνναρος τερμάτισαν στην τρίτη θέση της 2ης ημιτελικής σειράς, ενώ ο χρόνος του (6:23.95) ήταν ο έκτος καλύτερος συνολικά στον ημιτελικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ