Μετά τον Ουζουνίδη ανοίγει η πόρτα της εξόδου και για τον Γκαγκάτση στον Πανιώνιο - iefimerida.gr

Μετά τον Ουζουνίδη ανοίγει η πόρτα της εξόδου και για τον Γκαγκάτση στον Πανιώνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου μετά το σήριαλ της μετακίνησής του στον πάγκο του Ολυμπιακού, όμως φαίνεται πως δεν θα είναι ο μόνος που θα αποχωρήσει από το σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης αναμένεται να αποτελέσει και αυτός παρελθόν από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, καθώς στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ χρεώνονται οι λάθος χειρισμοί στην υπόθεση Ουζουνίδη.

Οι αντιδράσεις του κόσμου για τις συζητήσεις του Ουζουνίδη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρόλευκων, ήταν ο κύριος λόγος της απομάκρυνσης του Έλληνα τεχνικού ενώ κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και προς το πρόσωπο του Γκαγκάτση.

Αυτό που κάνει ακόμη πιο πιθανό το σενάριο της αποχώρησής του, είναι πως ο ίδιος δεν φέρεται να έχει τις τελευταίες ώρες ανάμειξη για την πρόσληψη του νέου προπονητή στο σύλλογο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ