Η σύντροφος του Tούρκου καναλάρχη μας δείχνει το σπίτι της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η σύντροφος του Tούρκου καναλάρχη μας δείχνει το σπίτι της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξενάγηση στο χλιδάτο σπίτι της μας έκανε η «ξελογιάστρα» όπως την αποκαλούν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, Σειμά Σουμπασί.

Η 25χρονη καλλονή σύντροφος του Τούρκου καναλάρχη Ακουν Ιλικάλι που είχε απασχολήσει την ελληνική επικαιρότητα με την πρόθεσή του να εμπλακεί στα ελληνικά μίντια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει την ερωτική τους φωλιά.

Βαμμένη στα μοβ και κρατώντας στα χέρια της την μόλις 2 ετών κόρη που απέκτησε με τον ζάπλουτο Aκουν η Σειμά χορεύει και τραγουδά με φόντο το πολυτελές σπίτι έχοντας για παρέα το υπηρετικό προσωπικό.

Η Σεϊμά γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου του 1990. Σπούδασε σχέδιο μόδας σε πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης και ξεκίνησε την σταδιοδρομία της ως μοντέλο. Η συνάντηση της με τον ισχυρό άνδρα της Τουρκίας έγινε όταν άρχισε δειλά να κάνει τα πρώτα της βήματα ως παρουσιάστρια ενώ ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και οδήγησε σε ένα διαζύγιο εξπρές με την πρώην του γυναίκα με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καναλάρχης Τουρκία οικία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ