Πότε θα βγει το πόρισμα του ιατροδικαστή για την τραγωδία στην Ηλεία - iefimerida.gr

Πότε θα βγει το πόρισμα του ιατροδικαστή για την τραγωδία στην Ηλεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από λίγες ημέρες αναμένεται να υπάρξει το επίσημο πόρισμα σχετικά με τα αίτια θανάτου του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοιζΐδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, που βρέθηκαν νεκροί στη θέση Καταρράχι Μπορσίου της Ανδραβίδας.

Και τούτο διότι αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, με δεδομένο ότι τα δύο πτώματα βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη.

Οπως μεταδίδει το tempo24.gr, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα εκτίμησε πως θα πρέπει να περιμένουμε 15 ημέρες για τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που παραγγέλθηκαν, αφού από τη νεκροψία-νεκροτομή που διεξήγαγε η ίδια δεν μπόρεσαν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα και της κόρης τα χρήματα που είχαν μαζί τους, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ