Ιερά Σύνοδος για την επίθεση με μολότοφ: Οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν εξυπηρετούν κανέναν - iefimerida.gr

Ιερά Σύνοδος για την επίθεση με μολότοφ: Οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν εξυπηρετούν κανέναν

Φωτογραφία: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μακάρι να γίνει πλήρως κατανοητό στην κοινωνία μας ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν εξυπηρετούν κανέναν και να επικρατήσει η ειρήνη και η καταλλαγή του Θεού μεταξύ των ανθρώπων»

Αυτά τονίζει, μεταξύ άλλων, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, σε ανακοινωθέν που εξέδωσε, αναφορικά με την επίθεση με βόμβες μολότωφ στον προαύλειο χώρο του κτιρίου της Ιεράς Συ­νό­δου.

Αναλυτικότερα, στο ανακοινωθέν αναφέρεται:

«Μετά την ει­σβολή σε Ι­ερό Ναό της Θεσ­σα­λο­νί­κης και επιθέσεις σε άλλους Ιερούς Ναούς, σή­μερα στις 3:00 π.μ., ο­μάδα α­γνώ­στων ε­πι­τέ­θηκε με περίπου 10 βόμ­βες μο­λό­τωφ, στον προ­αύ­λειο χώρο του κτιρίου της Ι­ε­ράς Συνόδου. Το κτί­ριο της Ι­ε­ράς Συ­νό­δου δεν έ­χει ο­ποι­α­δή­ποτε α­στυ­νο­μική προ­στα­σία. Από τη νυ­κτε­ρινή ε­πί­θεση κα­τα­στρά­φηκε ένα υ­πη­ρε­σι­ακό αυτοκί­νητο και το ι­δι­ω­τικό αυ­το­κί­νητο υ­παλ­λή­λου. Η ά­μεση ε­πέμ­βαση της Πυ­ρο­σβε­στι­κής Υ­πη­ρε­σίας α­πέ­τρεψε τα χει­ρό­τερα. Μα­κάρι να γί­νει πλήρως κα­τα­νο­ητό στην κοι­νω­νία μας ότι οι τρο­μο­κρα­τι­κές ε­νέρ­γειες δεν ε­ξυ­πη­ρε­τούν κα­νέ­ναν και να ε­πι­κρα­τή­σει η ει­ρήνη και η κα­ταλ­λαγή του Θεού μεταξύ των αν­θρώ­πων. Ευ­χό­μα­στε ο Θεός να συγ­χω­ρεί τους δρά­στες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μονή Πετράκη Ιερά Σύνοδος ανακοίνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ