Στην Γουέστ Χαμ ο Μαζουακού -Σχεδόν 9 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Στην Γουέστ Χαμ ο Μαζουακού -Σχεδόν 9 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραυματισμός του Κρέσγουελ ανάγκασε την Γουέστ Χαμ να επισπεύσει τις διαδικασίες απόκτησης του Αρτούρ Μαζουακού. Η επιθυμία του Γάλλου να πάρει μεταγραφή και να φύγει από την Ελλάδα, έλυσε τα χέρια των Λονδρέζων, οι οποίοι δαπανώντας περίπου 9 εκατ. ευρώ έκαναν δικό τους τον παίκτη.

Παίκτης της Γουέστ Χαμ είναι και επίσημα ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος παρακολούθησε το φιλικό των «σφυριών» με την Γιουβέντους και το πρωί της Δευτέρα ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Λονδρέζους. Ο Γάλλος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο παίκτης θα λαμβάνει ετησίως 1,2 εκατ.

Ο Μαζουακού έκανε πράξη την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα από τη διάθεση που... δεν είχε στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και στο παιχνίδι με την Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ