Ιμπραΐμοβιτς σημαίνει τίτλοι -Ο Σουηδός πόζαρε με το 31ο τρόπαιό του [εικόνα] - iefimerida.gr

Ιμπραΐμοβιτς σημαίνει τίτλοι -Ο Σουηδός πόζαρε με το 31ο τρόπαιό του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της, απέναντι στη Λέστερ στο Community Shield. Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του σκόραρε επτά λεπτά πριν το φινάλε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 επί της Λέστερ.

Ο Σουηδός επιθετικός μπορεί να έχει γίνει γρήγορα φίλος με τους περισσότερους αστέρες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως δεν ξεχνά πως ο ίδιος αντιμετωπίζει τον εαυτό του ως τον μεγαλύτερο σταρ ενός ακόμη κλαμπ στο οποίο αγωνίζεται.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με την Λέστερ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία όπου κρατά το τρόπο και τη συνόδευσε με το απλό εξής μήνυμα «Νο31», θέλοντας προφανώς να υπενθυμίσει στον κόσμο πως έφτασε τα 31 τρόπαια στην καριέρα του.

Ιμπραΐμοβιτς σημαίνει τίτλοι -Ο Σουηδός πόζαρε με το 31ο τρόπαιό του [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ