Ο πρωθυπουργός του Καναδά κάνει ημίγυμνος photobombing σε γαμήλια φωτογραφία [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρωθυπουργός του Καναδά κάνει ημίγυμνος photobombing σε γαμήλια φωτογραφία [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Flickr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι η πρώτη, αλλά η δεύτερη φορά που ο Τζάστιν Τριντό απασχολεί τα Μέσα αυτή την εβδομάδα με φωτογραφίες στις οποίες έχει βγει χωρίς μπλούζα.

Την πρώτη φορά ο Καναδός πρωθυπουργός πόζαρε για σέλφι με έναν 13χρονο νεαρό. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 3 Αυγούστου στο πάρκο Γκατινό στο Κεμπέκ όταν μια οικογένεια που έκανε πεζοπορία έπεσε πάνω στον Τριντό που έβγαινε από μία σπηλιά. Ο 13χρονος του ζήτησε να βγουν μία φωτογραφία και ο πρωθυπουργός του Καναδά δέχτηκε χωρίς να τον προβληματίζει ότι δεν φορούσε μπλούζα.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη, σήμερα Κυριακή. Γνωστός αθλητικός Τύπος, ο Τριντό πήγε για σέρφινγκ σε παραλία στην Βρετανική Κολομβία. Το ίδιο σημείο είχε επιλέξει κι ένα ζευγάρι για τη γαμήλια φωτογράφησή του, με τον Καναδό πρωθυπουργό να μην προβληματίζεται και να ποζάρει ημίγυμνος και χαμογελαστός δίπλα στη σανίδα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζάστιν Τριντό photobombing
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ