Η «κωλοτούμπα» της Αντζυ Σαμίου: Αλλαξε γνώμη και δηλώνει ξανά φανατική του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Η «κωλοτούμπα» της Αντζυ Σαμίου: Αλλαξε γνώμη και δηλώνει ξανά φανατική του ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και αν πριν από 7 μήνες η τραγουδίστρια Αντζυ Σαμίου, από τις πλέον φανατικές υποστηρίκτριες του Αλέξη Τσίπρα είχε αποσύρει την εμπιστοσύνη της, τώρα τα ξαναγύρισε.

Υπενθυμίζεται πως τότε είχε γράψει «Όνειρο ήταν και πάει..... σαν προδομένος έρωτας που σε αφήνει με την πίκρα και τη θλίψη, και κατόπιν με την οργή της ψεύτικης υπόσχεσης».
Τώρα όμως κάτι άλλαξε μάλλον και η Αντζυ Σαμίου ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά υπέρ του πρωθυπουργού, αναρτώντας το παρακάτω κείμενο:

“Ποποποπο συναισθηματική φόρτιση που είχα εκείνη τη στιγμή που το έγραφα! Χαρακτηριστικό του Έλληνα βλέπεις, γιατί να αποτελώ εξαίρεση; Μετά το συναίσθημα όμως έρχεται η λογική κι έτσι χωρίς να αναιρώ αυτά που ένιωσα και είπα εκείνη την εποχή, σήμερα χειροκροτώ όχι τις υποσχέσεις, αλλά τις μεταρρυθμίσεις! Όχι τα χαμόγελα, αλλά τη σκληρή δουλειά και τις αλλαγές έστω κι αν δεν βολεύουν εμένα..... Άλλωστε απαιτούνται θυσίες και είναι και δική μου ευθύνη να ρυθμίσω τις ανάγκες μου σύμφωνα με τις δυνατότητες μου.... οδυνηρό, αλλά αναγκαίο! Μη τα πολυλογούμε, όσο βλέπω λαμόγια να πληρώνουν και να δίνουν εξηγήσεις σε εξεταστικές, και καταθέσεις κλεφταράδων να δεσμεύονται,πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό! Κι όταν βλέπω τα στραβά, πάλι θα τα λέω, γιατί αυτό διαφοροποιεί τον πολίτη από το κομματόσκυλο!”

Η «κωλοτούμπα» της Αντζυ Σαμίου: Αλλαξε γνώμη και δηλώνει ξανά φανατική του ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άντζυ Σαμίου ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ