Αύξησε το πλαφόν ο Σταύρος Ψυχάρης ενόψει περικοπών στο ΔΟΛ - iefimerida.gr

Αύξησε το πλαφόν ο Σταύρος Ψυχάρης ενόψει περικοπών στο ΔΟΛ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 1.500 ευρώ, από τα 1.200 που ήταν η αρχική του ανέβασε το πλαφόν αποδοχών μετά τη μείωση των μισθών κατά 20% στον ΔΟΛ ο ισχυρός άνδρας του συγκροτήματος Σταύρος Ψυχάρης. Με νεότερη επιστολή του, το κοινοποίησε στους εργαζόμενους επισημαίνοντας παραλλήλως ότι και οι εργαζόμενοι με αποδοχές έως και 1.800 ευρώ θα υποστούν μικρότερη μείωση αποδοχών.

Συγκεκριμένα η νέα επιστολή του κ. Ψυχάρη στους εργαζόμενους είναι η εξής:

Σταύρος Ψυχάρης
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ
Προς όλους τους εργαζόμενους στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από συζητήσεις που είχε η Διοίκηση με πολλούς εργαζόμενους όλων των διευθύνσεων, απεδέχθη το αίτημα τους να ορισθεί ως κατώτατο όριο αποδοχών μετά την μείωση το ποσό των 1.500 ευρώ αντί των 1.200 ευρώ.
Κατά συνέπεια εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως 1.500 ευρώ (19% του συνόλου) δεν θα υποστούν καμία μείωση ενώ εργαζόμενοι έως 1.800 ευρώ (22% του συνόλου) θα έχουν χαμηλότερης εκτάσεως μειώσεις.
Με τις μεταβολές αυτές η Διοίκηση πιστεύει ότι γίνεται δικαιότερη η κατανομή της συνεισφοράς των εργαζομένων για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Από τη Διοίκηση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ