Η Ζιζέλ «κάλπασε» στο Ρίο- Η μεγαλύτερη πασαρέλα της ζωής της [βίντεο]

Αν υπάρχει μια γυναίκα που έχει διανύσει στην κυριολεξία χιλιόμετρα στις πασαρέλες των μητροπόλεων της μόδας, αυτή δεν είναι άλλη από το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Βραζιλία που ακούει στο όνομα Ζιζέλ Μπούντχεν.

Το τοπ μόντελ όμως είχε μια ακόμη ευκαιρία να εντυπωσιάσει με το αέρινο περπάτημα της, την εκθαμβωτική ομορφία της και το αγέρωχο στυλ της, αυτή τη φορά περπατώντας σε μια πασαρέλα «Ολυμπιακών διαστάσεων».

Φορώντας ένα ασημί φόρεμα, με «θανατηφόρο» σκίσιμο ψηλά στους μηρούς του βραζιλιάνου σχεδιαστή, Alexandre Herchovitch, η 36χρονη καλλονή, έκλεψε τις εντυπώσεις, περπατώντας σαν καθαρόαιμο άλογο.



Υπό τους ήχους της γνωστής επιτυχίας μπόσα νόβα, «Girl from Ipanema» που ακουγόταν από ένα πιάνο, η Ζιζέλ επέστρεψε για μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του «κορυφαίου μοντέλου του κόσμου».

Η Ζιζέλ που είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο όλων των εποχών, είναι παντρεμένη από το 2009 με τον αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Tom Brady και έχει μαζί του δυο παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ