Η Ζιζέλ «κάλπασε» στο Ρίο- Η μεγαλύτερη πασαρέλα της ζωής της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ζιζέλ «κάλπασε» στο Ρίο- Η μεγαλύτερη πασαρέλα της ζωής της [βίντεο]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν υπάρχει μια γυναίκα που έχει διανύσει στην κυριολεξία χιλιόμετρα στις πασαρέλες των μητροπόλεων της μόδας, αυτή δεν είναι άλλη από το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Βραζιλία που ακούει στο όνομα Ζιζέλ Μπούντχεν.

Το τοπ μόντελ όμως είχε μια ακόμη ευκαιρία να εντυπωσιάσει με το αέρινο περπάτημα της, την εκθαμβωτική ομορφία της και το αγέρωχο στυλ της, αυτή τη φορά περπατώντας σε μια πασαρέλα «Ολυμπιακών διαστάσεων».

Φορώντας ένα ασημί φόρεμα, με «θανατηφόρο» σκίσιμο ψηλά στους μηρούς του βραζιλιάνου σχεδιαστή, Alexandre Herchovitch, η 36χρονη καλλονή, έκλεψε τις εντυπώσεις, περπατώντας σαν καθαρόαιμο άλογο.



Υπό τους ήχους της γνωστής επιτυχίας μπόσα νόβα, «Girl from Ipanema» που ακουγόταν από ένα πιάνο, η Ζιζέλ επέστρεψε για μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του «κορυφαίου μοντέλου του κόσμου».

Η Ζιζέλ «κάλπασε» στο Ρίο- Η μεγαλύτερη πασαρέλα της ζωής της [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η Ζιζέλ που είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο όλων των εποχών, είναι παντρεμένη από το 2009 με τον αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Tom Brady και έχει μαζί του δυο παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ