Νέα σενάρια: Το τουρκικό F-16 δεν κατέρριψε το αεροπλάνο του Ερντογάν γιατί έμεινε από καύσιμα - iefimerida.gr

Νέα σενάρια: Το τουρκικό F-16 δεν κατέρριψε το αεροπλάνο του Ερντογάν γιατί έμεινε από καύσιμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 20 ημέρες από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, ωστόσο τα απόνερα από εκείνη την ημέρα εξακολουθούν να προκαλούν τρικυμία στην Αγκυρα.

Ενα από τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα εκείνης της βραδιάς ήταν τι ακριβώς συνέβη στον αέρα, όταν τουρκικά F-16 εντόπισαν το αεροσκάφος του Ταγίπ Ερντογάν, αλλά τελικά δεν το χτύπησαν.
Ενα από τα σενάρια που ακούγεται τώρα στην Αγκυρα είναι αυτό που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα (φιλοκυβερνητική) Yeni Safak.
«Ο πιλότος του F-16 που είχε περάσει στον έλεγχο των πραξικοπηματιών και είχε στο στόχαστρό του το αεροπλάνο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απέτυχε να το καταρρίψει μόνο και μόνο επειδή έμεινε από καύσιμα και χρειάστηκε να σπεύσει προς ανεφοδιασμό». Υπενθυμίζεται πως το αεροπλάνο του Ερντογάν στο ταξίδι του για Κωνσταντινούπολη χρειάστηκε αρκετές φορές να αλλάξει πορεία μέχρι να είναι ασφαλές να προσγειωθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τουρκικά F-16 Ταγίπ Ερντογάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ