Σιγκαπούρη: Συγκροτούν νέα υπηρεσία για τη διερεύνηση δυστυχημάτων -Στα δυτικά πρότυπα - iefimerida.gr

Σιγκαπούρη: Συγκροτούν νέα υπηρεσία για τη διερεύνηση δυστυχημάτων -Στα δυτικά πρότυπα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σιγκαπούρη προχωρεί στη συγκρότηση νέας υπηρεσίας ερευνών για τη διερεύνηση αεροπορικών και ναυτικών δυστυχημάτων από το μήνα που διανύουμε, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών.

Η νέα υπηρεσία ερευνών θα είναι ανεξάρτητη από τις δικαστικές και κυβερνητικές αρχές, ενώ θα προχωρεί στη δημοσιοποίηση συστάσεων με αντικείμενο τη βελτίωση της ασφάλειας των αεροπορικών και θαλάσσιων μεταφορών.

Η αρχική υπηρεσία ερευνών (AAIB ) συστήθηκε το 2002 και έχει διερευνήσει σειρά αεροπορικών δυστυχημάτων και περιστατικών που σχετίζονται με την ασφάλεια των εναέριων και θαλάσσιων μεταφορών, ενώ η νέα υπηρεσία ερευνών (TSIB) θα δρα ανεξάρτητα από τις κυβερνητικές υπηρεσίας, σύμφωνα με τα πρότυπα παρόμοιων υπηρεσιών στις ΗΠΑ, στη Βρετανία, στην Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ