Αυτός είναι ο 19χρονος Σομαλός που μαχαίρωσε 6 άτομα στο Λονδίνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο 19χρονος Σομαλός που μαχαίρωσε 6 άτομα στο Λονδίνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία του Λονδίνου τις φωτογραφίες από τον 19χρονο Σομαλό, ο οποίος μαχαίρωσε έξι άτομα στην αγγλική πρωτεύουσα, τραυματίζοντας θανάσιμα ένα εξ αυτών.

Πρόκειται για τον Ζακάρια Μπουλάν, ο οποίος είχε μετακομίσει στο Λονδίνο το 2002 από τη Νορβηγία μαζί με τους γονείς του.

Ο 19χρονος από τη Σομαλία δεν είχε δείξει δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς σύμφωνα με τους συμμαθητές του το σχολείο ενώ κάποιοι ανέφεραν πως δεχόταν μια μορφή μπούλινγκ.

Αυτός είναι ο 19χρονος Σομαλός που μαχαίρωσε 6 άτομα στο Λονδίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία όπως φαίνεται τον οδήγησαν στην επίθεση με μαχαίρι κατά έξι ανθρώπων στο κέντρο του Λονδίνου.

Αυτός είναι ο 19χρονος Σομαλός που μαχαίρωσε 6 άτομα στο Λονδίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Από την επίθεση με μαχαίρι, η Ντάρλιν Όρτον, σύζυγος του διακεκριμένου καθηγητή ψυχολογίας Ρίτσαρντ Γουάγκνερ, έχασε τη ζωή της ενώ τα υπόλοιπα πέντε άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.

Αυτός είναι ο 19χρονος Σομαλός που μαχαίρωσε 6 άτομα στο Λονδίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μια από τις κοπέλες που σώθηκαν και γλίτωσαν με τραυματισμό στο χέρι, ήταν η 18χρονη Γιοβέλ Λεφκόσκι. «Ζω από θαύμα. Δεν ξέρω αν ήταν απλά μοίρα. Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν ακριβώς δίπλα μου» ανέφερε η νεαρή.

Αυτός είναι ο 19χρονος Σομαλός που μαχαίρωσε 6 άτομα στο Λονδίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σομαλός μαχαίρι Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ