Στον «αέρα» ο διαγωνισμός των εκπαιδευτικών μέσω ΑΣΕΠ για το 2012 - iefimerida.gr

Στον «αέρα» ο διαγωνισμός των εκπαιδευτικών μέσω ΑΣΕΠ για το 2012

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ματαιώνεται σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγάλος διαγωνισμός που γίνεται κάθε δύο χρόνια για την πρόσληψη εκπαιδευτικών στα δημόσια Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Σύμφωνα με σημερινό άρθρο της εφημερίδας «Εθνος», στο υπουργείο Παιδείας μελετούν την ματαίωση του διαγωνισμού που επρόκειτο να γίνει το 2012 και στον οποίο αναμενόταν ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή αφού παραδοσιακά στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ των καθηγητών λαμβάνουν μέρος πάνω από 100.000 υποψήφιοι διεκδικώντας μερικές εκατοντάδες θέσεις.

Ωστόσο, η κρίση και η ανάγκη του Δημοσίου να περιορίσει τα έξοδα οδηγούν -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- στην ματαίωση του μεγάλου διαγωνισμού, και την κάλυψη των κενών εκ των έσω. Παράλληλα, το υπουργείο μελετά την διεξαγωγή ενός πολύ μικρότερου διαγωνισμού και μόνο για τις ειδικότητες εκείνες όπου υπάρχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ