Νένα Χρονοπούλου: Πριν κλείσω τα μάτια μου, θέλω να δω το παιδί μου να είναι καλά - iefimerida.gr

Νένα Χρονοπούλου: Πριν κλείσω τα μάτια μου, θέλω να δω το παιδί μου να είναι καλά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τον 11χρονο γιο της έκανε η Νένα Χρονοπούλου.

Η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τάσου Μητρόπουλου μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τον Χρήστο, γιο της από τον πρώτο της γάμο, που ήρθε στη ζωή ενώ ήταν μόλις 25 εβδομάδων και τεσσάρων ημερών. Ζύγιζε μόνο 850 γραμμάρια και ήταν 31 εκατοστά.

«Εάν μου ζητούσαν 1.000.000 ευρώ με την υπόσχεση πως το μοναχοπαίδι μου θα γίνει καλά το επόμενο 24ωρο, θα έβρισκα αυτό το τεράστιο ποσό, γιατί τα θαύματα κοστίζουν ακριβά σε εμάς τους ειδικούς γονείς» λέει η Ν. Χρονοπούλου.

Και συνεχίζει: «Ο Χρήστος Μαυράκης μεγάλωσε με πολλή αγάπη, στοργή και τρυφερότητα, και σήμερα είναι ένα εντεκάχρονο παιδί που μπορεί να συνεννοηθεί πολύ καλά με τους άλλους, δεν μιλάει εντελώς καλά και πηγαίνει σε ένα σχολείο για παιδιά ΑμεΑ. Πλέον τρέχει, γελάει, φωνάζει, παίζει, σκαρφαλώνει και είναι δεινός κολυμβητής, ένα "δελφινάκι"».

«Αυτό που σκέφτομαι είναι πως πριν κλείσω τα μάτια μου δεν θέλω να υπάρχει το πρόβλημα στη ζωή του πιο αγαπημένου μου ανθρώπου, του παιδιού μου. Θα το νικήσουν η αγάπη μου, η θέλησή μου και ο μικρός μου ήρωας», καταλήγει η Νένα Χρονοπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ