Η γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του γόη των 80s Παύλου Ευαγγελόπουλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του γόη των 80s Παύλου Ευαγγελόπουλου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ένας από τους πιο περιζήτητους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του '80, είναι εδώ. Και πολύ ερωτευμένος.

Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις βιντεοταινίες των 80s, σπάνια απασχολεί τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή, ωστόσο πλέον δηλώνει «παρών» και ζει ευτυχισμένος στο πλευρό της αγαπημένης του Μαρίας Περπινιά, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό, προτίμησαν όμως να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι. Η Μαρία, η οποία έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή του γνωστού ηθοποιού, είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στην Ηλιούπολη. Ο ηθοποιός δείχνει πραγματικά ευτυχισμένος με τη γοητευτική ξανθιά, που μονοπωλεί την καθημερινότητά του. Περνούν πολλές ώρες μαζί κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και δείχνουν να έχουν βρει ο ένας στον άλλο αυτό που πραγματικά ζητούσαν σε έναν σύντροφο.

Η γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του γόη των 80s Παύλου Ευαγγελόπουλου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο αγαπημένος ηθοποιός επέλεξε συνειδητά να μη δημιουργήσει οικογένεια. Οπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του, «δεν πιστεύω στην τύχη. Αν θέλεις να κάνεις οικογένεια, την κάνεις. Δεν είχα ποτέ στο κεφάλι μου να δημιουργήσω οικογένεια. Δεν έκατσα ποτέ να το σκεφτώ. Ούτε μπήκα ποτέ στη διαδικασία να το αναλύσω, γιατί δεν ήθελα».

Η γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του γόη των 80s Παύλου Ευαγγελόπουλου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ