Από ανορεξικό κορίτσι, χυμώδης γυναίκα -«Εριξε» το Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Από ανορεξικό κορίτσι, χυμώδης γυναίκα -«Εριξε» το Instagram [εικόνες]

Φωτογραφίες: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν η 19χρονη Courtney Black ήταν μικρότερη, της είχε γίνει εμμονή να αποκτήσει ένα πολύ αδύνατο σώμα, με μικροσκοπική μέση.

Για να το πετύχει αυτό, έκανε αυστηρή δίαιτα και σκληρή γυμναστική. Αποτέλεσμα; Εφτασε στα όρια της ανορεξίας, ζυγίζοντας μόλις 44 κιλά, και πολλοί φίλοι της της έλεγαν πως φαίνεται σαν να πεθαίνει.

Ωστόσο, αφότου κατάλαβε σε τι κατάσταση βρισκόταν, η Courtney άλλαξε ζωή και φιλοσοφία. Πλέον, είναι μια χυμώδης γυναίκα με καμπύλες και όλοι την επαινούν για τη μεταμόρφωσή της. Ειδικά στο Instagram, καθώς ο λογαριασμός της έχει πλέον 100.000 followers.

«Οταν ήμουν μικρότερη, ήθελα να είμαι όσο πιο αδύνατη γινόταν», λέει η Courtney. «Μου άρεσε πολύ να έχω κοκαλιάρικα πόδια και μικροσκοπική μέση. Έχασα τόσο πολύ βάρος που οι άνθρωποι που με σχολίαζαν στο Instagram, μου έλεγαν ότι η κατάστασή μου είναι πολύ ανησυχητική. Τώρα πια λατρεύω τις καμπύλες μου και αισθάνομαι πολύ άσχημα που έτρωγα τόσο λίγο και γυμναζόμουν τόσο σκληρά».

Οσο για το πάθημα που έγινε μάθημα, η 19χρονη λέει ότι «πλέον, λόγω της περιπέτειάς μου, θέλω να δείξω και σε άλλους ανθρώπους πόσο περιττό είναι να λιμοκτονούν. Βάλτε την υγεία σας πρώτα και κατόπιν την εικόνα σας».

Η περιπέτεια της Courtney άρχισε όταν ήταν 17 ετών. Ηταν η ηλικία που σταμάτησε τον χορό και άρχισε να νιώθει ανασφαλής με το σώμα της. «Οταν σταμάτησα τον χορό, άρχισα να αισθάνομαι άβολα με το σώμα μου και ήθελα να χάσω μερικά κιλά», λέει η ίδια.

Και συνεχίζει: «Πολύ γρήγορα, το να κάνω δίαιτα μού έγινε εμμονή. Και ενώ συνέχιζα τη δίαιτα, άρχισα να σκέφτομαι πόσο εκπληκτικό είναι το αδύνατο σώμα μου και έτσι έτρωγα ακόμα λιγότερο. Αλλά ειλικρινά πίστευα ότι δεν ήμουν αρκετά αδύνατη».

Ως αποτέλεσμα, η εμμονή της με τη δίαιτα και τη γυμναστική άρχισε να επηρεάζει τις σχέσεις της με την οικογένεια και τους φίλους της. Μόνο πέρυσι το καλοκαίρι κατάλαβε ότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά και έτσι αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής. Αρχισε να διαβάζει βιβλία για την υιγεινή άσκηση και διατροφή και σιγά-σιγά ξεκίνησε να παίρνει κιλά.

Πλέον, η 19χρονη είναι απολύτως υγιής και αυτό φαίνεται. Αγαπά τον εαυτό της και λατρεύει να δείχνει το γεμάτο καμπύλες σώμα της, ανεβάζοντας σέξι φωτογραφίες στο Instagram. Τρώει τα πάντα χωρίς τύψεις, επισκέπτεται εστιατόρια με φίλους της και γυμνάζεται πέντε έως έξι φορές την εβδομάδα.

Ακόμα και το Instagram φαίνεται να συμφωνεί με την αλλαγή της Courtney και οι 100.000 followers της το αποδεικνύουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ