Αυγουστιάτικος εφιάλτης για Ολυμπιακό – Ηττα (1-0) και αποκλεισμός από την Χαποελ Μπερ Σεβά [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυγουστιάτικος εφιάλτης για Ολυμπιακό – Ηττα (1-0) και αποκλεισμός από την Χαποελ Μπερ Σεβά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι χειρότερο μπορούσε να ζήσει ο Ολυμπιακός, το έζησε...

Οι Πειραιώτες μετά το 0-0 στο Καραϊσκάκη την περασμένη εβδομάδα, έχασαν απόψε 1-0 στο Ισραήλ και αποκλείστηκαν από το Champions League.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά κυριάρχησε στο ματς του Ισραήλ και σκόραρε στο 79' με τον Τζέντεκ παίρνοντας την πρόκριση κόντρα στην μέτρια εικόνα της ομάδας του Βίκτορ.

Πλέον αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό και σύμφωνα με όσα είχε εξαγγείλει ότι θα κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης...

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Europa League (στα πλέι οφ για να μπει μετά στους ομίλους), ενώ η Ελλάδα χάνει πλέον σημαντικούς βαθμούς και δύσκολα θα κρατήσει τις ευρωπαϊκές θέσεις που έχει.

Χαποέλ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπακχάρ): Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Τζέντεκ, Νταβιτζάντα, Χομπάν, Μπρουν (66' Ράντι), Όγκου, Μέλικσον (83' Τάχα), Μπάρντα (61' Λούσιο), Νουακέμε.

Ολυμπιακός: (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Φιγκέιρας (51' Μανιάτης), Μποτία (81' Πουλίδο), Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες (60' Μαζουακού), Ιντέγε.

Το γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός χαποελ μπερ σεβα Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ