Δικαίωση για την Ουαλή που ήταν κλεισμένη σε κλουβί - Απόφαση για ελευθέρωση της - iefimerida.gr

Δικαίωση για την Ουαλή που ήταν κλεισμένη σε κλουβί - Απόφαση για ελευθέρωση της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικαίωση στο βρετανικό δικαστήριο βρήκε η 21χρονη Ουαλή που ο δυνάστης πατέρας κλείδωσε σε ένα κλουβί.

Η ιστορία της Amina Al-Jeffery - η οποία μετακόμισε πριν από τέσσερα χρόνια στην Μέση Ανατολή μαζί με τον Σαουδάραβα πατέρα της – έγινε γνωστή διεθνώς όταν η νεαρή έστειλε την επίμαχη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται φυλακισμένη σε έναν φίλο της ως μια απεγνωσμένη έκκληση για βοήθεια.

Η γυναίκα που γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά σήμερα ζει στη Σαουδική Αραβία, τόπο καταγωγής του δυνάστη μουσουλμάνου πατέρα της, βρήκε δικαίωση στο βρετανικό δικαστήριο όπου είχε προσφύγει, ζητώντας να της επιτραπεί να γυρίσει στην πατρίδα της.

Σύμφωνα με την Amina, ο πατέρας της, 62 ετών, την κλείδωσε μέσα σε ένα κλουβί επειδή έμαθε ότι φιλούσε και αγκάλιαζε έναν Αμερικανό φοιτητή σε πανεπιστήμιο της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο πατέρας της νεαρής υποχρεούται να παραδώσει στην κόρη του το βρετανικό και το σαουδαραβικό διαβατήριό της και να της δώσει αρκετά χρήματα ώστε να αγοράσει το εισιτήριό της για την πατρίδα της, την Ουαλία. «Οι τρέχουσες συνθήκες μας επιβάλουν να προστατέψουμε τα δικαιώματα αυτής της Βρετανίδας πολίτη, η οποία κινδυνεύει και χρειάζεται διάσωση. Εάν αποφασίζαμε να μην κάνουμε τίποτα, θα ήταν σαν να εγκαταλείπαμε τη νεαρή Amina», δήλωσε ο δικαστής που εκδίκασε την υπόθεση.

Πηγή φωτογραφίας: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ουαλή δικαστήριο κλουβί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ