Αθώα για την μη καταβολή δεδουλευμένων τα δύο μέλη του ΔΣ της Γερολυμάτος - iefimerida.gr

Αθώα για την μη καταβολή δεδουλευμένων τα δύο μέλη του ΔΣ της Γερολυμάτος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αθώα έκρινε το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών, τα δύο μέλη του ΔΣ της εταιρείας Γερολυμάτος Cosmetics, Κώστα Χρηστίδη και Φρανκ Σεκούλα, που αντιμετώπιζαν την κατηγορία της μη καταβολής δεδουλευμένων, αποδεχόμενο τον ισχυρισμό τους πως δεν είναι νομικοί εκπρόσωποι της εταιρείας.

Έπειτα από καταγγελίες των εργαζομένων της εταιρείας, τα δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνεκλήθησαν να απολογηθούν, αλλα τελικώς κρίθηκαν αθώοι.

Η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε, πάντως, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, προκειμένου να εντοπιστούν οι νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Οι κ. Σεκούλα και Χρηστίδης, αρνήθηκαν για δεύτερη φορά την ιδιότητα του νομικού εκπροσώπου της εταιρείας.

Χτές προσήχθησαν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της κλοπής εμπορευμάτων από τις αποθήκες της «Γερολυμάτος» αξίας 4 εκ. ευρώ, και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύση ύψους 100.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Και εκεί αρνήθηκαν οποιαδήποτε ποινική ευθήνη λόγω του ότι δεν είναι νομικοί εκπρόσωποι της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως σε βίντεο που δημοσίευσε το iefimerida.gr, από συνάντηση των κατηγορουμένων με τους εργαζομενους της εταιρείας, κ. Σεκούλα φαίνεται να κατονομάζει τον κ. Χρηστίδη ως νομικό εκπρόσωπο της «Γερολυμάτος», ιδιότητα την οποία στις απολογίες του έχει αρνηθεί δύο φορές. Όπως φαίνεται στο 3:55 του βίντεο, ο κ. Σεκούλα δείχνει με το δάχτυλο τον Χρηστίδη, λέγοντας «He is the legal representative», παρ'ότι ο Χρηστίδης δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ