«Ναι» στις κυρώσεις για τις πειραγμένες αντλίες από την ΠΟΠΕΚ - iefimerida.gr

«Ναι» στις κυρώσεις για τις πειραγμένες αντλίες από την ΠΟΠΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων στηρίζει την τροπολογία που αφορά την αυστηροποίηση των κυρώσεων εναντίον όσων παραβιάζουν και αλλοιώνουν τα δεδομένα του συστήματος εισροών-εκροών, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) στηρίζει την προς συζήτηση τροπολογία «Ειδικές Κυρώσεις για την συμμόρφωση συστημάτων μέτρησης/μετρητών ποσότητας καυσίμων», του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, για την αυστηροποίηση των κυρώσεων όσων με οιονδήποτε τρόπο παραβιάζουν και αλλοιώνουν τα δεδομένα του συστήματος εισροών-εκροών

Επισημαίνουμε όμως, ότι

α) δεν υπάρχει ενιαίο λογισμικό μέτρησης, καταγραφής και παραγωγής δεδομένων συγκεκριμένων προδιαγραφών στα ήδη εγκατεστημένα συστήματα ελέγχου εισροών-εκροών και

β) το σύστημα εισροών-εκροών δεν έχει εγκατασταθεί ακόμη, παρά τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις, σε όλα τα στάδια διάθεσης και διακίνησης πετρελαιοειδών προϊόντων.

Άρα η προς ψήφιση τροπολογία περιορίζεται σε ελέγχους με αυστηροποίηση των κυρώσεων, μόνον σε όσους έχουν εγκαταστήσει το σύστημα εισροών-εκροών μη ενιαίου λογισμικού, με ότι αυτό συνεπάγεται.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ