Guardian: «Στημένο το Ολυμπιακό τουρνουά πυγμαχίας» - iefimerida.gr

Guardian: «Στημένο το Ολυμπιακό τουρνουά πυγμαχίας»

Φωτογραφία: Wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει προκληθεί, δύο ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων της Βραζιλίας, από δημοσίευμα του βρετανικού «Guardian», στο οποίο υποστηρίζεται ότι το Ολυμπιακό τουρνουά της πυγμαχίας είναι στημένο.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι περισσότεροι αγώνες ενδέχεται να είναι στημένοι από κύκλωμα παραγόντων της παγκόσμιας ομοσπονδίας και διαιτητών.

Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει πως υπάρχει μία ομάδα παραγόντων της ΑΙΒΑ, η οποία στο παρασκήνιο χειραγωγεί τόσο την κλήρωση των διαιτητών όσο και τον τρόπο που αυτοί διευθύνουν τους αγώνες, ώστε να εξασφαλίζει ότι στο τέλος θα νικούν συγκεκριμένοι πυγμάχοι.

Παράγοντας της διεθνούς ομοσπονδίας αποκάλυψε στον «Guardian» ότι κάποιοι κριτές και διαιτητές στο Ρίο θα είναι διεφθαρμένοι από το κύκλωμα αυτό με σκοπό τη χειραγώγηση των αγώνων και την προώθηση συγκεκριμένων πυγμάχων.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ