Αίτηση ακύρωσης του διαγωνισμού για τον ΑΔΜΗΕ κατέθεσε η ΓΕΝΟΠ - iefimerida.gr

Αίτηση ακύρωσης του διαγωνισμού για τον ΑΔΜΗΕ κατέθεσε η ΓΕΝΟΠ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ICONPRESS/ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίτηση ακύρωσης του διαγωνισμού για τη μεταβίβαση του 24% του ΑΔΜΗΕ σε στρατηγικό επενδυτή κατέθεσε την Τρίτη στο Συμβούλιο της Επικρατείας η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, όπως είχε προαναγγείλει.

Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στη ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι θα αποστείλει στους συμμετέχοντες στη διαγωνιστική διαδικασία επιστολές, σχετικά με την ενσωματωμένη περιουσία των εργαζομένων στην περιουσία της ΔΕΗ, η οποία έχει αναγνωριστεί και επαναβεβαιωθεί με σωρεία νομοθετημάτων από τη Βουλή. Πρόκειται για την περιουσία που σχηματίστηκε από την επένδυση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζόμενων, οι οποίοι, με βάση το καθεστώς που ίσχυε μέχρι την εισαγωγή της εταιρίας στο Χρηματιστήριο, ήταν ασφαλισμένοι στην Επιχείρηση.

«Αυτή την περιουσία, οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ, αλλά και οι συνταξιούχοι, δεν μπορούν και δεν γίνεται να απεμπολήσουν», αναφέρει η ΓΕΝΟΠ και καλεί την κυβέρνηση «να ακούσει τις φωνές των χιλιάδων εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ και των εκατομμυρίων Ελλήνων καταναλωτών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ ΑΔΜΗΕ ΓΕΝΟΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ