Νεκρός ο Αντρέας Εμπειρίκος, ο Έλληνας εγγονός της Ρίτα Χέιγουορθ - iefimerida.gr

Νεκρός ο Αντρέας Εμπειρίκος, ο Έλληνας εγγονός της Ρίτα Χέιγουορθ

ΝέαΥόρκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ο ελληνικής καταγωγής εγγονός της Ρίτα Χέιγουορθ, Ανδρέας Εμπειρίκος, ο οποίος, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, πέθανε από ασφυξία.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το πτώμα του νεαρού βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής από φίλο του στο διαμέρισμά του στο Τσέλσι, με μια πλαστική σακούλα την οποία ο ίδιος είχε περάσει στο κεφάλι του, όπως εκτιμά η αστυνομία.

Ο 25χρονος Ανδρέας Εμπειρίκος, γιος του Έλληνα εφοπλιστή Βασίλη Εμπειρίκου και της πριγκίπισσας Γιασμίν Αγά Χαν, τα τελευταία χρόνια μπαινόβγαινε σε κέντρα αποτοξίνωσης, εξαιτίας της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά, ενώ πρόσφατα είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Ωστόσο, οι κοντινοί του άνθρωποι υποστηρίζουν ότι τον τελευταίο καιρό είχε ξεπεράσει τα προβλήματά του και ήταν αρκετά καλά.

Η πριγκίπισσα Γιασμίν είναι κόρη της Ρίτα Χέιγουορθ από τον τρίτο της γάμο με τον πρίγκιπα του Πακιστάν, Αλί Χαν. Το 1985 παντρεύτηκε με τον Έλληνα εφοπλιστή Βασίλη Εμπειρίκο με τον οποίο απέκτησε τον Ανδρέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ