Τραγικό δυστύχημα – Ανάπηρη κοπέλα κάηκε ζωντανή μπροστά στους γονείς της - iefimerida.gr

Τραγικό δυστύχημα – Ανάπηρη κοπέλα κάηκε ζωντανή μπροστά στους γονείς της

 Παλαιοβούνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζωντανή κάηκε μια ανάπηρη 17χρονη κοπέλα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τους γονείς της, ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε σε γκρεμό και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, όταν ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια από τις επικίνδυνες στροφές της Παλαιοβούνας στην Αιτωλοακαρνανία, με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει στο γκρεμό και να πάρει φωτιά.

Οι γονείς της 17χρονης, αν και βαριά τραυματισμένοι, κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την κόρη τους, η οποία απανθρακώθηκε μπροστά στα μάτια τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, μετά από προσπάθειες που κράτησαν σχεδόν μία ώρα, ωστόσο όταν προσέγγισαν το αυτοκίνητο ήταν πολύ αργά για την άτυχη κοπέλα. Οι γονείς της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ