Οι ψηφοφόροι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ είχαν αύξηση εσόδων περισσότερο από τους άλλους - iefimerida.gr

Οι ψηφοφόροι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ είχαν αύξηση εσόδων περισσότερο από τους άλλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως, οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ αύξησαν τα εισοδήματά τους σε μεγαλύτερο ποσοστό από τους ψηφοφόρους όλων των άλλων κομμάτων. Αυτό προκύπτει από την έρευνα της GPO για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega που μεταδόθηκε στη χθεσινή εκπομπή «Ανατροπή».

Συγκεκριμένα, μέσα σε μια δύσκολη συγκυρία όπου το 88,8% των 1.400 ερωτωμένων δήλωσαν το 2011 είχαν μείωση του εισοδήματός τους, μόλις το 1,7% του συνόλου δήλωσε ότι τα εισοδήματά του αυξήθηκαν. Τα ίδια επίπεδα έμειναν τα εισοδήματα το 9,5%.

Ομως, στην ανάλυση, σύμφωνα με την κομματική προτίμηση, δηλαδή του τι ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές διαπιστώνεται ότι οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναλογικά περισσότεροι μεταξύ αυτών που δηλώνουν αύξηση των εισοδημάτων το 2011.

Ειδικότερα, αύξηση εισοδημάτων δήλωσε το 4% όσων ψήφισαν ΚΚΕ, το 3% όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, το 2% όσων ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και το 0,8% όσων ψήφισαν Ν.Δ.. Το αξιοπερίεργο είναι ότι το ποσοστό των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ που δηλώνει αύξηση εισοδημάτων καταγράφεται ως 0%.

Οι ψηφοφόροι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ είχαν αύξηση εσόδων περισσότερο από τους άλλους | iefimerida.gr 0
Οι ψηφοφόροι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ είχαν αύξηση εσόδων περισσότερο από τους άλλους | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ