Στην Μπάγερν Μονάχου ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μέχρι το 2018 - iefimerida.gr

Στην Μπάγερν Μονάχου ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μέχρι το 2018

Φωτογραφία: Twitter/FC Bayern Basketball
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου θα κάθεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής θα αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος έμεινε για μια τετραετία στο σύλλογο, από το 2012 έως το 2016.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος του οργανισμού της Μπάγερν. Είμαι επίσης ικανοποιημένος που θα συνεχίσω το έργο του Σβέτισλαβ Πέσιτς, με τον οποίο μας συνδέει μια μακροχρόνια σχέση, καθώς ήταν προπονητής μου στις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας. Ηταν πάντα δάσκαλος και παράδειγμα προς μίμηση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο Μάρκο (σ.σ.Πέσιτς) έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στα μεταγραφικά. Θα προσθέσουμε ακόμη δύο παίκτες και η ομάδα θα είναι έτοιμη" δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

Στην Μπάγερν Μονάχου ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μέχρι το 2018 | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαερν Μονάχου σασα τζορτζεβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ