Μακιγιάζ από τα '60s -5 βήματα για να το πετύχεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Μακιγιάζ από τα '60s -5 βήματα για να το πετύχεις [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Flickr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν σου αρέσουν οι ρετρό φωτογραφίες, αν θαυμάζεις την Twiggy ή τη Μπριζίτ Μπαρντό, αν τρελαίνεσαι να φοράς παντελόνια καμπάνες ή μίνι κοντές φούστες και να κάνεις έντονα χτενίσματα στα μαλλιά σου, τότε είναι ξεκάθαρο ότι είσαι παιδί των '60s.

Πώς τα πας όμως με το μακιγιάζ σου; Τα καταφέρνεις ή μήπως σε κοιτάνε περίεργα στο δρόμο;

Για να είμαστε ειλικρινείς, ένα μακιγιάζ για να είναι πετυχημένο, αν δεν είσαι επαγγελματίας ή αν δεν πιάνει το χέρι σου, είναι δύσκολο να γίνει. Για αυτό εμείς θα σου δώσουμε έναν απλό οδηγό για να είναι ξεκάθαρο -ακόμα και αν δεν το έχεις επιτύχει 100%- ότι το βάψιμό σου είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο από τα '60s.

Ξεκίνα με μία βάση κοντά στην απόχρωσή του δέρματός σου. Αυτό σημαίνει ότι ξεχνάς εντελώς το μπρονζέ καθώς η τάση εκείνη την δεκαετία ήθελε απόλυτη κάλυψη, σε όλη την επιφάνεια του προσώπου.

Συνέχισε με ένα απαλό ρουζ. Μην προτιμήσεις κάτι σε έντονη απόχρωση γιατί τα 60s είχαν να κάνουν κυρίως με τα μάτια. Εκεί δινόταν έμφαση. Για αυτό το λόγο άπλωσε ένα απαλό ροζέ ρουζ ώστε να είναι και πιο στρωτό το τελείωμα στις άκρες του προσώπου.

Μακιγιάζ από τα '60s -5 βήματα για να το πετύχεις [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Διάβασε τα επόμενα βήματα στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακιγιάζ 60s
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ