Τσέλσι Κλίντον-Ιβάνκα Τραμπ: Πόσο αληθινή είναι η φιλία τους; - iefimerida.gr

Τσέλσι Κλίντον-Ιβάνκα Τραμπ: Πόσο αληθινή είναι η φιλία τους;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι γονείς τους να είναι πολιτικοί αντίπαλοι και να έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους ένας ανηλεής πόλεμος χωρίς προηγούμενο, η Τσέλσι Κλίντον και η Ιβάνκα Τραμπ όμως δηλώνουν φίλες.

Οι δύο διάσημες κόρες δεν είναι οι μόνες που έχουν στενή σχέση καθώς τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι ισχυρούς δεσμούς διατηρούσαν και οι γονείς τους πριν βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα, με το ζευγάρι Κλίντον να είναι προσκεκλημένο στον γάμο του Ντόναλντ Τραμπ με την Μελάνια, και τον δισεκατομμυριούχο, πίσω στο 2012, όταν η Χίλαρι ανακοίνωνε ότι θα είναι υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές του 2016, να την επευφημεί για τις δεξιότητές της. «Η Χίλαρι Κλίντον, νομίζω, είναι εκπληκτική γυναίκα. Εννοώ είμαι λίγο προκατειλημμένος επειδή την γνωρίζω εδώ και χρόνια. Μένω στη Νέα Υόρκη, μένει στη Νέα Υόρκη και γνωρίζω το σύζυγό της χρόνια και πραγματικά τους συμπαθώ και τους δύο. Και νομίζω ότι αλήθεια δουλεύει σκληρά», είχε δηλώσει τότε ο δισεκατομμυριούχος.

Τσέλσι Κλίντον-Ιβάνκα Τραμπ: Πόσο αληθινή είναι η φιλία τους; | iefimerida.gr 0

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα Τραμπ Τσέλσι Κλίντον φιλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ