Αντίθετος ο Βέττας στην ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: Να μη βάλλουμε κατά του Τόσκα

Την αντίθεσή του στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Νίκου Τόσκα για την εκκένωση κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Δημήτρης Βέττας.

«Η νομιμότητα αφορά όλους μας... Δεν υπάρχει νομιμότητα κατά περίπτωση, δεν μπορούμε να βάλλουμε κατά του υπουργού, ας αφήσουμε τους υπουργούς να κάνουν τη δουλειά τους, ας μην επεμβαίνουμε κάθε λίγο και λιγάκι» ανέφερε χαρακτηριστικά τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ , προσθέτοντας ότι «μπορεί να τα ακούσω και από το κόμμα μου, αλλά δεν θέλω να κρύβομαι, ο υπουργός κάνει μια πολύ δύσκολη δουλειά αντιμετωπίζει όχι μόνο το κοινό έγκλημα, αλλά και το προσφυγικό και άλλα πράγματα, και βρίσκεται στη ‘‘δυσάρεστη θέση’’ να επιβάλλει την τάξη».

Ο κ. Βέττας αναφέρθηκε και στα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου της Πάρου τονίζοντας ότι «στην κορδέλα θα μπορούσαν να είναι όσοι εργάστηκαν για αυτό το έργο». «Ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να πάει εκεί, ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να πάει εκεί» σχολίασε.

«Κανείς δεν έχει την πατρότητα έργου που ξεκίνησε εδώ και 16 χρόνια. Τον πολίτη δεν τον ενδιαφέρει ποιος κόβει την κορδέλα» είπε μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για μιζέρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ