Ηπιε μπύρες, χόρεψε, έμεινε σε μια εκπληκτική βίλα -Ο Ντι Κάπριο στη Μύκονο [εικόνες]

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο όπως είναι γνωστό τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στη Μύκονο, ξεσάλωσε στον Αντώνη Ρέμο και χαλάρωσε παρέα με την αγαπημένη του Νίνα Αγκντάλ.

Ο ίδιος προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα μη αποχωριζόμενος λεπτό το καπέλο του και την τραγιάσκα του, ακόμη και στη συναυλία του Ρέμου στο Nammos.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατήσει την παρουσία του μυστική, με όλους σχεδόν να αντιλαμβάνονται την παρουσία του και να σπεύδουν να τον φωτογραφίσουν.

Παρακάτω το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών του στο Νησί των Ανέμων, που όπως καταλαβαίνουμε από τη φωτογραφία της Ρόης Ντελδήμου στο Instagram μάλλον ολοκληρώθηκε:

Τη φωτογραφία πόσταρε στο Instagram ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, στο εστιατόριο του οποίου έφαγε ο χολιγουντιανός σταρ. «Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ρέτζα σας ευχαριστώ που ήρθατε στο εστιατόριό μου, παιδιά. Είμαι χαρούμενος που σας άρεσε το φαγητό. Σπουδαίο γεύμα. Είμαι ευχαριστημένος που είδα τον συνέταιρό μου Δημήτρη Χριστοφορίδη να συζητά με τους φίλους του από το Λος Αντζελες και συνεργάτη από τα παλιά», έγραψε ο ηθοποιός.

Σε μια άλλη φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram ο ηθοποιός γευματίζει στο HippieFish.

Και σε μια άλλη απολαμβάνει την μπύρα του.

Η Ρόη Ντελδήμου, είναι ίσως η μόνη που κατάφερε να βγάλει μια φωτογραφία με τον χολιγουντιανό σταρ. «Χωρίς σχόλια, να έχεις μια ασφαλή πτήση και να σε ξαναδούμε σύντομα», έγραψε αφήνοντάς μας να καταλάβουμε ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποχώρησε από το Νησί των Ανέμων.

Στο Instagram κυκλοφορούν επίσης και φωοτγραφίες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο από τη βίλα όπου έμεινε.

Και φυσικά φωτογραφίες και βίντεο από την συναυλία του Αντώνη Ρέμου όπου έδωσε το παρόν:

Η Σήλια Κριθαριώτη σε ρόλο παπαράτσι ήταν η πρώτη που εντόπισε τον χολιγουντιανό σταρ αγκαλιά με το καυτό αγγελάκι της Victoria's Secret, Nίνα Αγκντάλ, να ερωτοτροπούν στη Μύκονο.

Τα πρώτα πλάνα από την απόδραση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Νησί των Ανέμων ήρθαν από το Μykonos Live TV το οποίο και «συνέλαβε» τον ηθοποιό στα Ματογιάννια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λεονάρντο ντι Κάπριο Μύκονος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ