Νέα ομάδα λαϊκοδεξιών βουλευτών της ΝΔ αντίβαρο στους «5» - iefimerida.gr

Νέα ομάδα λαϊκοδεξιών βουλευτών της ΝΔ αντίβαρο στους «5»

Άρης Σπηλιωτόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νέα ομάδα πέντε βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που θα αποτελέσει αντίβαρο στην γνωστή κίνηση των «5» (Σπηλιωτόπουλος, Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Βαρβιτσώτης, Αντώναρος) σχηματίστηκε ήδη και αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες μέσα στο επόμενο διάστημα.
Πρόκειται για τους κ.κ. Κώστα Μαρκόπουλο, Κώστα Γκιουλέκα, Κώστα Τζαβάρα, Κώστα Κόλλια και την κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ οι οποίοι χθες βράδυ μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το «Έθνος», έκαναν και την πρώτη τους συνάντηση.

Οι πέντε βουλευτές ανήκουν στον σκληρό Σαμαρικό πυρήνα και μάλιστα ο κ. Μαρκόπουλος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος . Σκοπός τους είναι να παρεμβαίνουν συντονισμένα σε θέματα της επικαιρότητας και να εκφράζουν την φωνή της πιο λαϊκής Δεξιάς που θα αποτελεί και εξισορροπιστικό παράγοντα απέναντι στους «5» πιο μετριοπαθείς. Στην συζήτηση που είχαν συμφώνησαν επίσης ότι οφείλουν να διατυπώνουν απόψεις οι οποίες να είναι σε απόσταση από την σκληρή οικονομική γραμμή της τρόικας.

Άγνωστο είναι αν τα μέλη της νέας ομάδας προχωρούν στην πρωτοβουλία αυτή με τη σύμφωνη γνώμη της ηγεσίας του κόμματος η με δική τους βούληση και ανεξάρτητα από την θέληση της Συγγρού. Ωστόσο, οι εξαιρετικά καλείς σχέσεις που έχουν τα μέλη της με τον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο στήριξαν και στηρίζουν αναφανδόν, προεξοφλούν και την ανοχή που θα έχει η λειτουργία της ομάδας από το επίσημο κόμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ