Ομοιος με το πακέτο-βόμβα που στάλθηκε σε γυναίκα δικαστικό στον Χολαργό ο φάκελος στον Υμηττό - iefimerida.gr

Ομοιος με το πακέτο-βόμβα που στάλθηκε σε γυναίκα δικαστικό στον Χολαργό ο φάκελος στον Υμηττό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκρηκτικός μηχανισμός που βρισκόταν μέσα στο βιβλίο που έστειλαν άγνωστοι στην οικία δικαστικού, στον Υμηττό, έχει πολλές ομοιότητες με αυτόν που είχε σταλθεί, στην πρόεδρο των Eφετών, Ισιδώρα Πόγκα, στο Χολαργό.

Αυτό τόνισε, την Πέμπτη, στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός που εστάλη στην οικία του δικαστικού, ο οποίος είχε ασχοληθεί με την πολύκροτη υπόθεση του Noor One, περιελάμβανε, μεταξύ των άλλων, και ξυραφάκια.

Οι πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσαν στον Υμηττό, μετά το τηλεφώνημα του δικαστικού στην αστυνομία, καθώς θεώρησε ύποπτο τον φάκελο, προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη του μηχανισμού.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ήδη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ σημειώνεται ότι έως αυτή την ώρα καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ