Τα περιπολικά γίνονται πλέον ηλεκτρικά -Αγνωστο τι θα γίνει με τις καταδιώξεις - iefimerida.gr

Τα περιπολικά γίνονται πλέον ηλεκτρικά -Αγνωστο τι θα γίνει με τις καταδιώξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βασικός λόγος που μια αστυνομία θα επιλέξει ηλεκτρικά περιπολικά είναι προκειμένου οι περιπολίες της στα αστικά κέντρα να γίνονται με την όσο το δυνατόν μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Ίσως να παίζει ρόλο και η αθόρυβη λειτουργία, ενώ το αποτέλεσμα είναι η (ηλεκτρική) BMW i3 να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ των αστυνομικών αρχών. Έτσι μετά τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, αλλά και τις διωκτικές αρχές του Λος Άντζελες που διαθέτουν συνολικά 100 ηλεκτρικές BMW, τη βλέπουμε να εντάσσεται και στο δυναμικό της αστυνομίας της Αυστρίας.

Τα περιπολικά γίνονται πλέον ηλεκτρικά -Αγνωστο τι θα γίνει με τις καταδιώξεις  | iefimerida.gr 0

Βέβαια σε κάθε περίπτωση προκύπτουν τα εξής ερωτήματα: Πόση διάρκεια μπορεί να έχουν οι περιπολίες από τη στιγμή που η αυτονομία φτάνει στην καλύτερη περίπτωση τα 130 χιλιόμετρα; Και τι γίνεται στην περίπτωση που πάνω στην καταδίωξη η i3 μείνει από ρεύμα;

Τα περιπολικά γίνονται πλέον ηλεκτρικά -Αγνωστο τι θα γίνει με τις καταδιώξεις  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ