Μαύρα χάλια ο Ολυμπιακός – Κακός και ασύνδετος έμεινε στο 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά

Χειρότερο πρώτο επίσημο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Ολυμπιακός.

Σε ένα κάκιστο 90λεπτο, δίχως φάσεις για γκολ και με πολλά εύκολα λάθη ο ΟΣΦΠ έμεινε στο 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Καραϊσκάκη. Έτσι, αν δεν σοβαρευτεί στον επαναληπτικό στο Ισραήλ σε μία εβδομάδα, τότε θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός προκριματικών Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν εκτός κλίματος και δεν πήραν στα σοβαρά τους Ισραηλινούς που ήταν απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους, δηλαδή να μην δεχθούν γκολ στο πρώτο ματς και να τα παίξουν όλα για όλα στην ρεβάνς.

Η ομάδα του Βίτορ έδειξε μεγάλες αδυναμίες στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι (η καλύτερη ευκαιρία έγινε στο 89' με τον Μιλιβόγιεβιτς), κάτι που ανάγκασε τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο να αποδοκιμάσουν έντονα τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας (39’ Ντα Κόστα), Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (64’ Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Ντουρμάζ (58΄Τσόρι), Σεμπά, Ιντέγε

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ): Γκόρες, Μπίτον, Μιγκέλ Βίτορ, Νουακαέμε, Μπαρντά (68’ Σαχάρ), Νταβιτζάντα, Μπράουν, Τάχα, Μέλικσον (76’ Ράντι), Σοάρες, Όγκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός χαποελ μπερ σεβα Champions League

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ