Η Μέριλ Στριπ ουρλιάζει για να ανεβάσει λίγο τα ποσοστά της Χίλαρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μέριλ Στριπ ουρλιάζει για να ανεβάσει λίγο τα ποσοστά της Χίλαρι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον έχει περιγραφεί μέχρι σήμερα ως άχρωμη, άτονη και βαρετή από πολλές πλευρές: η πρώην Πρώτη Κυρία δεν μπορεί να εμπνεύσει.

Στο Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος στη Φιλαδέλφεια μια σειρά από ομιλητές επιχείρησαν να δώσουν λάμψη στην άλλοτε Πρώτη Κυρία και πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και να τονώσουν το ηθικό των κομματικών στελεχών που βλέπουν τα ποσοστά του Ντόναλντ Τραμπ στις δημοσκοπήσεις να ανεβαίνουν.

Την πρώτη μέρα του Συνεδρίου, τον ρόλο αυτό διαδραμάτισε η Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα, ενώ τη δεύτερη, τη σκυτάλη πήραν ο Μπιλ Κλίντον και η Μέριλ Στριπ.

Η οσκαρική ηθοποιός ανέβηκε στο βήμα, και καλωσόρισε την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον στην ιστορική διάστασή της, καθώς είναι η πρώτη γυναίκα που διεκδικεί την Προεδρία των ΗΠΑ. Ξεκίνησε μάλιστα την ομιλία της με ένα ουρλιαχτό προκειμένου να ξεσηκώσει τα πλήθη.

Η Μέριλ Στριπ πήρε τον λόγο μετά τον Μπιλ Κλίντον, και επέλεξε να σταθεί στα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Χίλαρι Κλίντον. «Θα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ. Αλλά δεν θα είναι η τελευταία», σχολίασε με νόημα η διάσημη ηθοποιός με τη… συλλογή από Όσκαρ.

«Μας έχει μείνει μαχητικότητα σωστά; Τι χρειάζεται για να είσαι η πρώτη γυναίκα σε κάτι; Χρειάζεται τόλμη και μεγαλείο. Aπόψε γράφουμε ιστορία!» είπε η σταρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέριλ Στριπ ουρλιάζει Χίλαρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ