Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στην Ευρώπη με Χάποελ Μπερ Σεβά - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στην Ευρώπη με Χάποελ Μπερ Σεβά

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για πρόκριση στα play-off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο δεν πρέπει να υποτιμήσουν τους Ισραηλινούς καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και πολλές φορές τα συγκεκριμένα παιχνίδια εγκυμονούν κινδύνους.

O Βίκτορ αναμένεται παρατάξει την ομάδα ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα και Ντε Λα Μπέγια, ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκης, στα πλάγια θα βρίσκονται οι Ντουρμάζ και Σεμπά, με τον Κώστα Φορτούνη να παίζει πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λεάλι, Μανιάτης, Ντα Κόστα, Τσόρι, Μαζουακού, Πάρντο, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός χαποελ μπερ σεβα Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ