Χατζηγάκης: «Βρήκε ο Σαμαράς τη λύση που δεν βρίσκουν Ευρώπη και Αμερική;» - iefimerida.gr

Χατζηγάκης: «Βρήκε ο Σαμαράς τη λύση που δεν βρίσκουν Ευρώπη και Αμερική;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετωπική επίθεση εξαπέλυσε ο Σωτήρης Χατζηγάκης στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώην υπουργός κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι υιοθετεί παραπλανητική πολιτική ενώ περιέπεξε τον κ. Σαμαρά και το επιτελείο του ότι βρήκαν την «παγκόσμια συνταγή» για την κρίση.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλιίας του στη Βουλή σχετικά με τον προϋπολογισμό, ο κ. Χατζηγάκης δήλωσε μεταξύ άλλων πως

«το Κόμμα, το οποίο επί τριάντα οχτώ χρόνια είχα την τιμή να το υπηρετώ με συνέπεια, ακολούθησε μία συγκεχυμένη και τελείως παραπλανητική πολιτική στο θέμα αυτό [σ.σ. την κριση] και δημιούργησε την εντύπωση στον κόσμο ότι υπάρχουν μαγικές λύσεις. Θα έλθει, θα μειωθούν οι συντελεστές της αμέσου φορολογίας και τελείωσε το πράγμα. Δεν λύθηκε το πρόβλημα. Επομένως, κακό το μνημόνιο, κακό όλα, εμείς έχουμε τις λύσεις».

Ο πρώην υπουργός κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι υιοθετεί τη ρητορική του «λεφτά υπάρχουν» ενώ επεσήμανε δηκτικά πως «πολύ αφελές να πούμε ότι το πρόβλημα, του οποίου τη λύση δεν μπορεί να τη βρει όλη η Ευρώπη, η Αμερική, όλος ο κόσμος, βρέθηκε ξαφνικά ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας με το επιτελείο του και βρήκε τη συνταγή παγκόσμια. Είναι πρωτότυπο πράγματι. Βρήκαμε εμείς τη συνταγή της μεγάλης κρίσης, που ταλανίζει τον κόσμο όλο. Το βρήκαμε εμείς στην Ελλάδα. Μπράβο μας!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ