Ο Λουράντος στέλνει εξώδικο στον Πάγκαλο για τα «γαλλικά» - iefimerida.gr

Ο Λουράντος στέλνει εξώδικο στον Πάγκαλο για τα «γαλλικά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξώδικο στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, σκοπεύει να στείλει να στείλει ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής, Κωνασταντίνος Λουράντος αν δεν ανακαλέσει δια του Τύπου τις δηλώσεις του από τη συνέντευξη του στην εκπομπή «Le monde en marche» του γαλλικού καναλιού France 5, όπου χαρακτήρισε τους Αγανακτισμένους

Μάλιστα ο κ.Λουράντος υποστήριξε πως επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του σε βάρος του αντιπροέδρου, ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων, αφού όπως λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τοποθετήθηκε αιχμηρά απέναντι σε όσους ζητούν να μην πληρώσει η χώρα το χρέος της και να εγκαταλείψει την Ε.Ε., χρησιμοποιώντας μάλιστα πεζοδρομιακές ύβρεις σε βάρος όλων των πολιτών διαμαρτύρονται καθημερινά για τις πολιτικές της κυβέρνησης. Και συνεχίζει: «Συγκεκριμένα, εκφραστήκατε σε πιστή μετάφραση από τη γαλλική γλώσσα στην ελληνική, ως εξής: «Θα εκφραστώ ελεύθερα... Αυτοί είναι κομμουνιστές, φασίστες και ηλ...ι»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ