Τζον Μπάιντεν: Στηρίζουμε τις προσπάθειες της Ελλάδας - iefimerida.gr

Τζον Μπάιντεν: Στηρίζουμε τις προσπάθειες της Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συμπαράσταση των Ηνωμένων Πολιτειών στις προσπάθειες της Ελλάδας να βγει από την κρίση εξέφρασε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Μπάιντεν κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχε διαδοχικά σήμερα με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Η συνάντηση με τον κ. Παπούλια διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα και κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν εκτός από την οικονομική κρίση και τα διμερή θέματα ζητήματα όπως η κατάσταση στη Μεσόγειο και τον Καύκασο, τα ενεργειακά οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το κυπριακό.

Οι συνομιλίες δεν έγιναν στο γραφείο του κ. Παπούλια, αλλά στην αίθουσα δεξιώσεων του Προεδρικού Μεγάρου. Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ήλθε στην Ελλάδα συνοδευόμενος από τον Σύμβουλο Ασφαλείας Αντονι Μπλίνκεν, τον βοηθό υφυπουργό Οικονομικών Κρίστοφερ Σμαρτ, τον ειδικό σύμβουλό του για Ευρώπη και Ευρασία και την κυρία Ράιν Χάρρις χειρίστρια ειδικών θεμάτων στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ