Χειροπέδες σε γυψαδόρο για χρέη προς το Δημόσιο - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε γυψαδόρο για χρέη προς το Δημόσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί ακόμη ένας επιχειρηματίας για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο. Η σύλληψη έγινε στο Περιστέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πρόκειται για ένα 46χρονο, κατασκευαστή ψευδοροφών, ο οποίος έχει χρέη προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 231.530,32ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, με την κατηγορία για «μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Στην Θεσσαλονίκη, συνελήφθη ο 54χρονος Ιορδανός, Γιασίμ Μπασάμ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΣ της επιχείρησης «Εικόνα και Ηχος».

Οπως έγινε γνωστό, ο 54χρονος δεν προέβη σε απόδοση ΦΠΑ, ύψους 173.368,76 ευρώ για το χρονικό διάστημα από 1η Απριλίου έως 31 Σεπτεμβρίου 2011, καθώς και προσαυξήσεως 31.128,84 ευρώ έως 11 Νοεμβρίου 2011.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ